Welkom bij Steakhouse Floor

Ons gezellige restaurant in de Voorstraat in Brielle biedt de perfecte afsluiting van een lange dag wandelen, fietsen, sporten, winkelen, werken of luieren. Heerlijk genieten van lekker eten en drinken, in een ongedwongen sfeer. Voor een uitgebreid diner met de hele familie of romantisch met zijn tweeën, maar ook voor een zakelijk diner zijn wij de ideale locatie voor een geslaagde avond uit.

Alle gerechten worden bereid volgens een uniek recept, geserveerd in een sfeervolle ambiance. Veel van ons vlees is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en Australië. Dit heeft alle kwaliteiten die een vleesliefhebber zoekt. Het is mager, mals, fijn van structuur en heeft een volle, natuurlijke smaak. Het klimaat zorgt het hele jaar door voor genoeg begrazing op de weiden, wat resulteert in vlees met een zeer hoge kwaliteit.

Onze bediening en keukenbrigade staan graag voor u klaar om u een smakelijke en gezellige avond te bezorgen. Kom gerust eens langs in ons sfeervolle restaurant aan de Voorstraat 41 in Brielle en laat u overtuigen.