Voorgerechten


Rundercarpaccio 10,50

Met truffelmayonaise, pijnboompitten,
spekjes en Parmezaanse kaas


Krokant gebakken 8,50Pancetta

op een frisse salade
van meloen en little gem


Loempia’s van9,50 pulled chicken

Met zoetzuur van komkommer


Gamba’s al ajilo 9,50

Gepelde garnalen in hete olijfolie
met knoflook en rode pepers


Gerookte zalm op 11,50 gegrilde brioche

Van gegrild brioche brood
met truffel roerei


Gegrilde groente7,50

Aubergine en tomaat gegratineerd
met mozzarella en pesto


Kroketjes van8,50 Manchego kaas

Met een mango marmelade


Tomatensoep5,50

Stevige soep van verse tomaten


Gepofte knoflooksoep5,50

Romige soep met knoflookcroutons


Salades

Ook te verkrijgen als maaltijdsalade


Oosterse salade10,50/ 17,50
met roergebakken
ossenhaas

In ketjap met tauge en paksoi


Salade Nicoise11,50/ 18,50
met gegrilde zalm

met french dressing, gekookt ei
en haricotverts


Caesar salade9,50/ 16,50
met gegrilde kipfilet

met ansjovis dressing,
Parmezaanse kaas en knoflookcroutons